Sluiten
Sluiten
product.title
Opgeslagen als favoriet
Favorieten bekijken op mobiel en computer
Maak een gratis login aan om uw favorieten te bekijken op uw mobiel en computer.
Maak een gratis login aan Bekijk uw favorieten
Voorpagina
Producten
Adviesgids rackets Cadeaukaart Pakketaanbieding Outlet
Gidsen & inspiratie
Hulp
Bekijk alles in Rackets Adviesgids rackets Nieuws Aanbiedingen

Adviesgids Rackets

Vind het goede racket.

Start de test
Bekijk alles in Rackets Enebe Fila Forza Vibor-A
Bekijk alles in ZERV Street Vectro Hunter Spyro
Bekijk alles in Adidas Adipower Lite Series Adipower Series Essnova Carbon 3.0 Series Metalbone Series RX Series
Bekijk alles in Babolat Veron Vertuo Viper
Bekijk alles in Bullpadel Avantline Performance Proline
Bekijk alles in Drop Shot Ambition Be One LCP Pro Competition Pro Power
Bekijk alles in Dunlop Intensive Performance Pro Team
Bekijk alles in Head Alpha Series Delta Series Flash Series Gamma Series Zephyr Series
Bekijk alles in Junior ZERV Adidas Bullpadel Dunlop Head Nox Osaka RS Padel Starvie Vibor-A Wilson
Bekijk alles in Nox Advance Series Luxury Series Pro Series Ultra Light Series World Padel Tour (WPT) Series
Bekijk alles in Osaka Deshi Pro Tour Pro Tour LTD Vision Vision Pro
Bekijk alles in RS Padel Cobra Series
Bekijk alles in Starvie Discover Line Premium Line Star Line Universe Line
Bekijk alles in Varlion Advanced Black Line Junior Line Black Line Pro Line Summum Line
Bekijk alles in Wilson Bela Series Blade Series Pro Staff Series Ultra Series
Hoofd-vorm
Diamant Druppel Hybride Rond
Niveau
Beginner Beoefend Junior Licht beoefend Toernooispeler Zwaar beoefend
Se alt i Tassen ZERV Adidas Babolat Bullpadel Drop Shot Dunlop Enebe Fila Forza Head Nox Osaka RS Padel Starvie Varlion Vibor-A Wilson
Head

Bekijk alle tassen van Head

Se alt i Tassen ZERV Adidas Babolat Bullpadel Drop Shot Dunlop Enebe Fila Forza Head Nox Osaka RS Padel Starvie Varlion Vibor-A Wilson
Bekijk alles in Schoenen Junior Schoenen
Asics

Bekijk alle schoenen van AsicsHead

Bekijk alles in Dames Schoenen Adidas Asics Babolat Bullpadel Forza Head K-Swiss Mizuno Nike Nox Wilson
Bekijk alles in Heren Schoenen Adidas Asics Babolat Bullpadel Forza Head K-Swiss Mizuno Nox Osaka Wilson
Bekijk alles in Schoenen Junior Schoenen
Asics

Bekijk alle schoenen van AsicsHead

Se alt i Kleding
Adidas T-shirts

Bekijk de grote selectie T-shirts van Adidas

Bekijk alles in T-shirt/Polo Junior
Bekijk alles in Dames ZERV Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox Royal Padel Wilson
Bekijk alles in Heren ZERV Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox RS Padel Vibor-A Wilson
Bekijk alles in Shorts Junior
Bekijk alles in Dames ZERV Adidas Forza Head Lacoste Nike Wilson
Bekijk alles in Heren ZERV Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox RS Padel Vibor-A Wilson
Bekijk alles in Rokjes Junior
Bekijk alles in Dames ZERV Babolat Head Lacoste Nike Nox Royal Padel Wilson
Bekijk alles in Jurken Adidas Forza Junior Nike Wilson
Bekijk alles in Kousen Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike
Bekijk alles in Trainingspakken Junior
Bekijk alles in Dames ZERV Bullpadel Forza Head RS Padel Wilson
Bekijk alles in Heren ZERV Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox RS Padel Vibor-A Wilson
Se alt i Kleding
Se alt i Ballen ZERV Adidas Babolat Båstad Bollen Bullpadel Drop Shot Dunlop Fila Forza Head Nox Osaka RS Padel Vibor-A Wilson Schuimballen Play & Stay ballen
Babolat

Bekijk alle ballen van Babolat

Se alt i Ballen ZERV Adidas Babolat Båstad Bollen Bullpadel Drop Shot Dunlop Fila Forza Head Nox Osaka RS Padel Vibor-A Wilson Schuimballen Play & Stay ballen
Se alt i Accessoires Baanuitrusting Diversen Drinkbekers Frame Beschermers Handdoeken Hoezen Petten/Zonneschermen Sport zorg fondsen Zweetbandjes/Polsbandjes
Bekijk alles in Grips ZERV Babolat Bullpadel Enebe Forza Head Nox Tourna Varlion Wilson
Se alt i Accessoires Baanuitrusting Diversen Drinkbekers Frame Beschermers Handdoeken Hoezen Petten/Zonneschermen Sport zorg fondsen Zweetbandjes/Polsbandjes
Se alt i Merken
Adidas

Bekijk alles van Adidas

Bekijk alles in Adidas Adidas Accessoires Adidas Ballen Adidas Kleding Adidas Rackets Adidas Schoenen Adidas Tassen
Bekijk alles in Asics Asics Schoenen
Bekijk alles in Babolat Babolat Accessoires Babolat Ballen Babolat Kleding Babolat Rackets Babolat Schoenen Babolat Tassen
Bekijk alles in Båstad Bollen Båstad Ballen
Bekijk alles in Bullpadel Bullpadel Accessoires Bullpadel Ballen Bullpadel Kleding Bullpadel Rackets Bullpadel Schoenen Bullpadel Tas
Bekijk alles in Drop Shot Drop Shot Accessoires Drop Shot Ballen Drop Shot Rackets Drop Shot Tassen
Bekijk alles in Dunlop Dunlop Ballen Dunlop Rackets Dunlop Tassen
Bekijk alles in Enebe Enebe Accessoires Enebe Rackets Enebe Tassen
Bekijk alles in Fila Fila Ballen Fila Rackets
Bekijk alles in Formthotics Formthotics Accessoires
Bekijk alles in Forza Forza Accessoires Forza Ballen Forza Kleding Forza Rackets Forza Schoenen Forza Tassen
Bekijk alles in Head Head Accessoires Head Ballen Head Kleding Head Rackets Head Schoenen Head Tassen
Bekijk alles in K-Swiss K-Swiss Schoenen
Bekijk alles in Lacoste Lacoste Accessoires Lacoste Kleding
Bekijk alles in Mizuno Mizuno Schoenen
Bekijk alles in Nike Nike Accessoires Nike Kleding Nike Schoenen
Bekijk alles in Nox Nox Accessoires Nox Ballen Nox Kleding Nox Rackets Nox Schoenen Nox Tassen
Bekijk alles in Osaka Osaka Ballen Osaka Rackets Osaka Schoenen Osaka Tassen
Bekijk alles in RS Padel RS Padel Accessoires RS Padel Ballen RS Padel Kleding RS Padel Rackets RS Padel Tassen
Bekijk alles in Softee Softee Accessoires
Bekijk alles in Starvie Starvie Accessoires Starvie Rackets Starvie Tassen
Bekijk alles in Tourna Tourna Accessoires
Bekijk alles in Tretorn Tretorn Accessoires
Bekijk alles in Varlion Varlion Accessoires Varlion Rackets Varlion Tassen
Bekijk alles in Vibor-A Vibor-A Accessoires Vibor-A Ballen Vibor-A Kleding Vibor-A Rackets Vibor-A Tassen
Bekijk alles in Wilson Wilson Accessoires Wilson Ballen Wilson Kleding Wilson Rackets Wilson Schoenen Wilson Tassen
Bekijk alles in ZERV ZERV Accessoires ZERV Ballen ZERV Kleding ZERV Rackets ZERV Tassen
Se alt i Merken
Bekijk alles in Gidsen Adviesgids padelrackets
Adviesgids padelrackets

Welk padelracket moet ik kiezen?

Bekijk alles in Over padel Padelregels - dit zijn de padelregels Techniek en tactiek - verbeter uw padelvaardigheden! Hoe lang gaat een padelracket mee? Wat is padel? De ultieme introductie Waarom zijn padelschoenen belangrijk? Padel outdoor versus indoor
Hoe lang gaat een padelracket mee?

Hoe lang gaat een padelracket mee? - lees hier meer!

Waarom zijn padelschoenen belangrijk?

Waarom zijn padelschoenen belangrijk? Lees hier meer.

Hulp & contact Algemene voorwaarden Privacybeleid FAQ Prijsgarantie Snelle levering Klacht Geretourneerde goederen Cadeaubon Black Friday
Over ons Privacybeleid
Se alt i SUMMER SALE
Se alt i SUMMER SALE
Hebt u vragen?
  • Jouw zoekopdrachten
  • Populaire zoekopdrachten Zoeksuggesties
Voorstel
Producten
Inhoud
Bekijk onze grote selectie rackets van NOX - Bespaar tot 24% - Klik hier
Voorpagina

Privacybeleid

  1. ALGEMEEN
    1. Dit privacybeleid met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens beschrijft hoe PadelXpert informatie over jou verzamelt en verwerkt.
    2. Het privacybeleid is van toepassing op persoonlijke informatie die je ons verstrekt of persoonlijke informatie die we verzamelen via de website van PadelXpert, www.padelxpert.nl
    3. PadelXpert is de gegevensbeheerder voor jouw persoonlijke gegevens. Als je vragen hebt over ons beleid inzake persoonsgegevens, neem dan gerust contact met ons op via onze contactgegevens vermeld onder punt 8.
       
  2. PADELXPERTS INZAMELING VAN JOUW PERSOONSGEGEVENS
    1. Welke persoonsgegevens verzamelen wij en voor welke doeleinden?
      1. Wanneer je onze PadelXpert website bezoekt, verzamelen we automatisch informatie over je – dit kan bijvoorbeeld zijn welke browser je gebruikt, jouw IP-adres, je zoektermen op de website en informatie over je computer om de hele aankoopervaring op onze website voor je te verbeteren..
      2. Als je een product bij ons koopt, verzamelen we informatie over je. Dit geldt bijvoorbeeld voor naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Daarnaast slaan we ook informatie op over welke producten je koopt en mogelijk hebt geretourneerd om je producten te kunnen leveren en om aan onze boekhoudkundige verplichtingen te voldoen.
      3. Wanneer je een profiel aanmaakt of een aankoop doet, heb je de mogelijkheid om aan te vinken of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Je kunt je hier op elk moment via de website of onderaan de marketing die je ontvangt voor uitschrijven.
    2. Wat is de basis voor de gegevensverzameling?
      1. Het verzamelen van gegevens is noodzakelijk zodat we onze belangen kunnen waarmaken en de volledige klantervaring op PadelXpert voor je kunnen verbeteren en je relevante aanbiedingen kunnen doen.
  3. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS
    1. Persoonsgegevens worden verzameld en gebruikt voor de volgende doeleinden:
      – Verwerking van bestellingen in onze webwinkel
      – Abonnement op de nieuwsbrief
      – Beheer van gebruikersaccount / profiel
      – Deelname aan wedstrijden of andere evenementen
      – Verzenden van ander marketingmateriaal, waaronder uitnodigingen voor evenementen en toekenning van waardecodes (bv. via nieuwsbrief of via Facebook)
      – Verzameling en evaluatie van consumentenbeoordelingen
      – Overzicht van de aankoopgeschiedenis
      – Statistische gegevens
      – Andere marketingactiviteiten
    2. Uw persoonsgegevens zullen alleen worden gebruikt voor het toezenden van marketingmateriaal als u daarvoor vooraf uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven, tenzij de wet ons toestaat contact met u op te nemen zonder dat u daarvoor eerst toestemming hebt gegeven.
    3. Wij houden statistieken bij over het gedrag van onze gebruikers op de website en over welke producten favoriet zijn bij de consument. Deze gegevens bevatten GEEN persoonsgegevens. Door deze gegevens te analyseren, wordt kennis verkregen over het gebruik van de website door de gebruiker. De informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring op de website te verbeteren. De gegevens worden door PadelXpert gebruikt om inzicht te krijgen in hoe een geaggregeerde groep de website gebruikt en navigeert en om van daaruit de website in de toekomst beter en gebruiksvriendelijker te maken. Het is belangrijk te vermelden dat wij niet kunnen zien waar u vandaan komt of waar u naartoe gaat wanneer u onze website verlaat. Daarnaast verzamelen wij ook informatie over welke producten onze consumenten in het algemeen verkiezen. Dit helpt ook om de site en de gebruikerservaring te verbeteren. Deze informatie wordt NIET gedeeld of verkocht aan derden en geen van uw aankoopgegevens wordt gedeeld.
       
  4. JOUW RECHTEN
    1. Om transparantie te creëren met betrekking tot de verwerking van je gegevens, moeten wij, als verantwoordelijke voor de verwerking, je informeren over je rechten.
    2. Recht op inzage
      1. Je hebt te allen tijde het recht om ons schriftelijk om informatie te vragen over onder meer welke gegevens wij over je hebben geregistreerd, welk doel de registratie dient en welke categorieën persoonsgegevens en ontvangers van gegevens dat kunnen zijn, evenals informatie over waar de informatie vandaan komt.
    3. Recht op rectificatie
      1. Je hebt het recht om onjuiste persoonlijke informatie over jezelf door ons te laten corrigeren. Als je merkt dat er fouten zijn in de informatie die we over jou hebben geregistreerd, verzoeken we om schriftelijk contact met ons op te nemen zodat de informatie kan worden gecorrigeerd. Je kunt contact met ons opnemen via klantenservice@padelxpert.nl.
    4. Recht op vergetelheid
      1. In bepaalde gevallen heb je het recht om alle of een deel van je persoonlijke gegevens door ons te laten verwijderen. Voor zover de verwerking van je gegevens noodzakelijk is, bijvoorbeeld om te voldoen aan onze boekhoudkundige verplichtingen, zijn wij niet verplicht je persoonlijke gegevens te verwijderen.  
    5. Het recht op beperking van de verwerking tot opslag
      1. In bepaalde gevallen heb je het recht om de verwerking van je persoonsgegevens te laten beperken tot opslag, bijvoorbeeld als je van mening bent dat de informatie die we over je hebben onjuist is.
    6. In bepaalde gevallen heb je het recht om de verwerking van je persoonsgegevens te laten beperken tot opslag, bijvoorbeeld als je van mening bent dat de informatie die we over je hebben onjuist is.
      1. Je hebt het recht om je persoonlijke informatie openbaar te maken en wij hebben het recht om deze informatie over te dragen aan een andere gegevensbeheerder wanneer we je persoonsgegevens verzamelen – bijvoorbeeld verbonden aan aankopen van producten.  
    7. Het recht op beperking van de verwerking
      1. – Je hebt altijd het recht om, om bijzondere redenen, bezwaar te maken tegen onze verwerking van persoonsgegevens die we verzamelen om de functies van PadelXpert te verbeteren.
      2. Als je bezwaar maakt tegen de verwerking hebben we niet langer het recht om je persoonsgegevens te verwerken, tenzij we legitieme redenen voor verdere verwerking kunnen aantonen.
    8. Het recht om bezwaar te maken
      1. Je hebt altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag, Nederland, omtrent onze verwerking van jouw persoonsgegevens. Dit kan onder meer digitaal via het meldingsformulier klachten.
         
  5. VERWIJDEREN VAN PERSOONSGEGEVENS
    1. Als je onze webshop gedurende een periode van 1 jaar niet gebruikt, zullen we de informatie die we over je hebben geregistreerd automatisch verwijderen om te voldoen aan de wettelijke vereisten. Daarnaast kunnen wij bepaalde persoonsgegevens voor een langere periode bewaren volgens de vereisten in de boekhoudwetgeving (5 jaar vanaf het einde van het boekjaar) en het consumentenrecht (het 2-jarig reclamatierecht).
    2. Gegevens die wij hebben verzameld voor marketing per e-mail, sms en e-mail, waarvoor je toestemming hebt gegeven zullen we verwijderen als je je toestemming intrekt, tenzij we het recht hebben om door te gaan met de verwerking.
       
  6. VEILIGHEID
    1. We hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen doorgevoerd tegen onopzettelijke of onwettige vernietiging, verlies, wijziging of verslechtering van persoonlijke gegevens en tegen de openbaarmaking of misbruik van onbevoegde personen. 
    2. Uitsluitend werknemers die toegang nodig hebben tot de persoonsgegevens om hun werk uit te kunnen voeren, hebben er toegang toe.
       
  7. COOKIES
    1. PadelXpert maakt gebruik van cookies om de gebruiker de beste ervaring op de website te geven. Een cookie is een bestand dat in je browser wordt opgeslagen op het apparaat dat je gebruikt en kan alle informatie bevatten die de website erin plaatst.
    2. Het doel van het gebruik van cookies door PadelXpert is om de site te optimaliseren zodat we de gebruiker de allerbeste ervaring kunnen bieden, verkeersanalyse uit te voeren en voor gerichte marketing. Onderdeel van het gebruik van cookies voor deze doeleinden is dat we de gebruikerservaring kunnen analyseren en verbeteren.
    3. Je kunt te allen tijde voorkomen dat cookies worden opgeslagen. Cookies zijn standaard ingeschakeld in moderne browsers, zoals Google Chrome, Safari, Microsoft Edge en Firefox. Daarom hoef je niets te doen om ons je de beste ervaring te laten bieden. Als je daarentegen geen gebruik wilt maken van cookies, kun je in je browser instellingen vinden om cookies volledig uit te schakelen. Het nadeel hiervan is dat we je niet langer de beste ervaring kunnen garanderen, en in sommige gevallen zal je merken dat de website niet optimaal werkt.
  8. CONTACTINFORMATIE
    1. PadelXpert is verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die via onze website worden verzameld.
    2. Indien je vragen hebt of opmerkingen over dit privacybeleid, neem dan contact op met: 

      PadelXpert
      Blangstedgårdsvej 14
      5220 Odene SØ, Denemarken

      Tlf. nr.: +31 (0)85 208 3414
      E-mail: klantenservice@padelxpert.nl
       
  9. WIJZIGINGEN IN HET PERSOONSGEGEVENSBELEID
    1. We hebben te allen tijde het recht om wijzigingen aan te brengen in dit Persoonsgegevensbeleid. Als we wijzigingen aanbrengen in het Persoonsgegevensbeleid, word je hiervan op de hoogte gesteld bij het volgende bezoek aan onze website.
    2. Als je het gewijzigde beleid niet accepteert, kun je PadelXpert niet blijven gebruiken en kunnen jouw persoonlijke gegevens worden verwijderd
Sluiten

Hulp nodig?

Neem contact met ons op:

+31 08 5 20 8 34 14
Klantenservice
Maandag-donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-16:00
E-mail

U kunt ook een e-mail sturen naar: klantenservice@padelxpert.nl

Wij beantwoorden uw e-mail op werkdagen binnen 24 uur.